Handlekurven er tom

Kvikki er en 100% norsk nettbutikk med lager i Bergen. Herfra sender vi alle våre bestillinger. Vi har over 6000 produkter i nettbutikken og spennende nyheter hver uke. Vi er plassert i Norge så du slipper utgifter til fortolling som du ofte må betale når du bestiller fra utenlandske nettbutikker.

Vårt produktutvalg består av kjøkkenutstyr, kniver, hus- og hageprodukter, interiør, reiseeffekter, fiskeutstyr, rengjøring, skjønnhet, helse, TV produkter, sport, fritidsprodukter og helsekost.

Har du spørsmål om produkter, bestilling, reklamasjoner osv anbefaler vi deg å bruke vårt kontaktskjema.

Priser
Alle priser er inkludert 25% merverdiavgift for varer og 15% for mat- og drikkevarer.

Frakt
Bestillinger blir sendt direkte hjem til din adresse med posten. Du må selv betale frakten, men handler du for over kr 990,- blir varene sendt fraktfritt.

Rask levering
Vi sender ut varer mandag og torsdag. Deretter tar det ca 2-5 dager med Posten ut i fra hvor du bor i Norge.  NB: Vi sender ikke varer til utlandet.

I høysesong og ferieperioder kan levering ta noe lengre tid. I enkelte tilfeller må vi vente på bestilte varer fra vår leverandør. Vi vil informere deg om det vil foreligge noen forsinkelser.

Restordre
Skulle vi ikke være i stand til å levere alle varer som du bestilt, blir det notert restordre. Vi vil så langt det lar seg gjøre angi leveringstid på restordren. Alle restorder blir sent fraktfritt.

Betaling
Vi tilbyr 2 betalingsløsninger. Bank-/Kredittkort eller Paypal.

Bank-/Kredittkort
Du kan betale med Visa og Mastercard. Vi bruker SSL (Secure Sockets Layer) og alle transaksjoner sendes kryptert og det er derfor trygt å betale med bankkort hos oss.

Paypal
PayPal er verdensledende på onlinebetalinger og brukes av tusenvis av nettbutikker. Du kan bruke Visa, MasterCard eller American Express. Du trenger ikke opprette PayPa konto for å betale.

Bytte av varer
Ved bytte av varer må kjøper dekke returfrakt og ny frakt.

Angrefrist
Du har alltid 14 dagers angrefrist ved kjøp. Kjøper må dekke returporto, og vil få full refusjon for returnerte varer. Dette forutsetter at varene returneres ubrukt, i fullgod stand og i original emballasje. Ved bruk av angrerett fyll ut angrefristskjema og legg ved retur varen. Angrefristskjema lastes ned her: Angrefristskjema.

Du kan ikke returnere og angre på matvarerog kosttilskudd, varer innen helse og hygiene som er forseglet og der hvor forseglingen er brukkt (f.eks. undertøy og kosmetikk).

Refusjon/tilbakebetaling av kjøpesummen utbetales når varen er kommet i retur til selger.

Reklamasjon
Dersom en vare har feil/mangler, og denne feilen/mangelen er innenfor reklamasjonsretten ber vi deg sende oss en e-post til post@kvikki.no og legg inn en detaljert beskrivelse og gjerne med bilder av produktet. Kundeservice vil da fortelle deg hva du skal gjøre med varen slik at vi får hjulpet deg raskt med saken.

Ved retur av varer. Bruk returadresse:
Kvikki Nettbutikk
Almelandsveien 70
5229 Kalandseidet

Velkommen til Kvikki Nettbutikk for en god handel !